Inspiration och Julgröt

Inspiration och Julgröt


Årets julklapp till våra hyresgäster blev en inspirationsföreläsning av David Visscher, som berättade om sin passionsdrivna resa från första jobbet som "sopåkare" på ett sjukhus, via munk-bagare och finansjobb på Wall Street till guldkantad basketcoach i Sverige. David har 5 SM-guld från herrligan och 2 SM-guld från damligan i bältet.

David berättade om lärdomar, motgångar och framgångar från sin resa och strategin för att bygga vinnarlag. Den viktigaste komponenten är förmågan och viljan att skapa en bra kultur i laget. En kultur som framförallt bär fram gruppen när det tar emot och är lite uppförsbacke. Den prövas också hela tiden när det sker förändringar i gruppen och kräver hårt och kontinuerligt arbete. 

Arbetet med kulturbyggen är givetvis en komplex process, men David lutar sig alltid mot fem ledord i sitt ledarskap när han bygger ett vinnarlag:

Ansvar - Respekt - Tillit - Utveckling - Engagemang

Efter föreläsningen avnjöts den traditionella julgröten på Restaurang CG's, som i vanlig ordning levererade utsökt gröt och skinkmackor ackompanjerat av julmust och gemytlig stämning.
 

Om NBF Fastighets AB

Norrbottens Byggmästareförening Fastighets AB förädlar, förvaltar och hyr ut lokaler för kontor, butiker och restauranger i kvarteret Hackspetten, mitt emot stadshuset i Luleå.  Vi har lokaler som passar många olika verksamheter och storlek på företag. 

Få vårt nyhetsbrev

Storgatan 9, 97238, Luleå, Sverige||Telefon: 0920-105 30