Boka konferensrum

Vi har två konferenslokaler som i första hand är anpassade för våra hyresgäster, men det finns även möjlighet för externa företag att hyra. I samband med konferens kan vi ordna kaffe och lättare förtäring.

Konferensrum Sessionssalen

OBS! t.o.m. 23 augusti är denna inte bokningsbar på grund av ombyggnation.
 

Adress: Storgatan 9, 1tr i anslutning till NBF lobby
20 sittplatser runt konferensbordet samt ytterligare 10 sittplatser vid väggen. Konferenslokalen har datorprojektor, projektorduk, whyteboard, blädderblock samt Internet-anslutning. Extra datorhögtalare finns att anslutas till medhavd dator via datorns hörlursutgång. 3st toaletter varav en toalett är handikapp-anpassad finns i anslutning till konferensrummet. Fika kan beställes i förväg via NBF och serveras i NBF lobby i anslutning till konferensrummet. Hänvisingsskylt med ställ som sätts i gatu-entré finns att hämta i NBF lobby. 

Sessionssalen är tillgänglig för alla företag i NBF's lokal på storgatan 9 , vån 1

 


 

Fika och mingel i NBF lobbyn

Adress: Storgatan 9, 1 tr. 
Fika kan beställes i förväg via NBF och serveras i NBF lobby. 3st toaletter varav en toalett är handikapp-anpassad finns i lobbyn.

 

 

Boka här

Om NBF Fastighets AB

Norrbottens Byggmästareförening Fastighets AB förädlar, förvaltar och hyr ut lokaler för kontor, butiker och restauranger i kvarteret Hackspetten, mitt emot stadshuset i Luleå.  Vi har lokaler som passar många olika verksamheter och storlek på företag. 

Få vårt nyhetsbrev

Storgatan 9, 97238, Luleå, Sverige||Telefon: 076-126 92 52